SoulCore Oy logotype

Perttu Marttila

Product Manager, Senior Consultant

Työskentelen kaksoisroolissa konsulttina ja SaaS-ratkaisumme GDPRdeskin tuotepäällikkönä. Työ on äärimmäisen vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Joka päivä on monta mahdollisuutta oppia uutta ja pääsen ohjaamaan omaa työskentelyäni erittäin itsenäisesti.

Tuotepäällikkönä vastaan ratkaisustamme A:sta Ö:hön, eli vastuita ja mielenkiintoisia haasteita riittää. Riviäkään koodia en kirjoita, mutta lähes kaikkea muuta olen päässyt tekemään matkan varrella. Matka on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen ja opettava tähän saakka ja näyttää myös jatkuvan sellaisena.

Konsulttina toimin asiakkaan tahtotilan tulkkina, fasilitaattorina ja jatkojalostajana. Riippuen projektista, tämä voi tarkoittaa puhtaasti konsultatiivista harjoitusta, tai ehkä useammin tahtotilan tulkitsemista määrittelyksi, jonka tekninen osasto voi sitten toteuttaa toimivaksi sovellukseksi.

Työelämässä itselleni on tällä hetkellä tärkeää se, että työn voi järjestää joustavasti yhteen perhe-elämän kanssa. Työssäni joudun välillä tekemään pitkää päivää ja reissaamaan, mutta toisaalta hiljaisempina ajankohtina työnantaja sitten taas joustaa ja voin tehdä lyhyempää päivää ja pitää vapaita vastavuoroisesti. Myös etätyömahdollisuus on tässä elämänvaiheessa aivan korvaamattoman hyvä asia.

SoulCorella on ihmisen hyvä olla. Myös konsultin.

Joko SoulCore Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

@soulcore.fi