Tiina Vestman

Tiina Vestman

CEO

Toimitusjohtajan tontin hoitamiseen antaa syvyyttä se, että olen saanut oman työurani aikana toimia hyvin monenlaisissa eri tehtävissä. Koen, että olen todella löytänyt oman alani ja nauttinut vuosien varrella työstäni niin sovelluskehittäjänä, kuin nyt toimitusjohtajana.

Työ asiakkaiden kanssa on aina ollut omassa työssäni parasta. Oma päivittäinen työni on suurelta osin työtä myynnin ja asiakkuudenhallinnan parissa. Yhdessä osaavan tiimin kanssa on innostavaa rakentaa yritystä ja luoda uusia ratkaisuja asiakkaillemme.

Yrittäjyydessä koukuttavinta itselle on mahdollisuus viedä eteenpäin automatisointiin perustuvaa sovelluskehitysmenetelmää, jonka uskon olevan tulevaisuudessa yleistyvä tapa ratkoa sovelluskehityksen tuottavuushaasteita. Koen, että tämä on myös kaikkia meitä SoulCorelaisia yhdistävä inspiraation lähde. Asiakkailtamme saatu palaute kannustaa meitä kehittymään edelleen ja vahvistaa ymmärrystä siitä, että teemme töitä oikeiden asioiden puolesta.

Omalta osaltani haluan olla innostamassa lisää mimmejä lähtemään alalle niin koodaamaan kuin muihinkin tehtäviin. Alalle eduksi olisi tasapaino myös tässä suhteessa. 

Joko SoulCore Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@soulcore.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta